Becul şi femeia

 

 

Să fii fată uneori este obositor. Trebuie să arăţi bine, trebuie să ai părul coafat, trebuie să miroşi bine, trebuie să ştii cum va fi vremea de mâine, trebuie să ştii ce culorea va alege Regina Angliei să poarte când va ieşi pe balcon. În concluzie, trebuie, trebuie şi trebuie. Şi plus că, mai trebuie să ştii şi ce este în sufletul tău. Noi suntem nişte fiinţe mult mai dezvoltate decât…mă rog, ştiţi voi despre cine vorbesc, nu vreau să îmi sară în cap partea masculină.

Noi putem face orice ( asta dacă vrem ). Putem începe războaie, putem să le continuăm pe perioadă nedeterminată, depinde în ce stare ne aflăm sau putem să încheiem prin pace şi zâmbet un război existent sau …mai puţin existent.

Ce am vrut să spun este că nu avem nevoie de nimeni că să schimbăm un bec sau să dăm o gaură în perete pentru a ne pune un tablou cu o poză cu noi, pentru că, în cazul în care nu ştiaţi vă informez că Cézanne sau Monnet nu se mai poartă în sufragerii în anul 2019. Moda este schimbătoare şi superbă ca noi, les femmes.

 

Fato, dacă eşti nevoită să schimbi afurisitul ăla de bec din baie, fă-o!!!
Trebuie să schimbi ţeava din bucătărie, fă-o!!!


Nu mai aştepta ca un bărbat în salopetă să vină, să repare şi după aceea, zâmbind să îţi ceară bani pentru că…a reparat. Păstrează banii, adu-ţi trusa cu scule şi după ce te ştergi de sudoare, te poţi relaxa la un salon. Mi se pare sexi ca o femeie aşa elegant îmbrăcată să se ducă pe la diferite magazine d-astea tehnice de materiale de construcţii sau unelte pentru a cumpăra ciocane, menghine sau cleşti.

Ar fi umilitor să lăsăm o zugrăveală sau o reparaţie din tavan să dezechilibreze egalitatea sexelor.


Fetelor, ne trebuie un trafalet cu mâner plin de floricele şi putem să ne vopsim şi casa, dar şi viaţa. 😊

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on print
Print
Share on whatsapp
WhatsApp

Iti place acest articol?

Share on facebook
Share pe Facebook
Share on print
Printare
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Leave a comment