53728809_2200271546904539_8214220649766322176_n
Andreea

Andreea

Blonda, blogerita part time, insa visatoare cu norma intreaga !

BLONDELE SUNT MIŞTO!

 

 

Sunt foarte revoltată! Da, eu! O blondă simpatică ca mine nu are voie să se dezbrace de hainele ei roz şi vesele şi să se echipeze cu o armură de războinică? Ştiţi şi voi vorba aceea din popor : situaţii disperate cer măsuri disperate, cam aşa stă treaba şi cu mine. Nu mai sunt o super simpatică, de fapt sunt , dar vreau să fiu şi un pic rea acum. Las la o parte tot norul meu pufos şi roz şi sar pe nişte trăznete cumplite, preluând controlul lor.

Haideţi să vă spun ceva. BLONDELE SUNT SUPER INTELIGENTE ŞI SUPER MIŞTO. De ce spun asta? Simplu: sunt şi eu blondă, iar asta este suficient. Nu am nevoie de mai multe explicaţii care nu îşi au rostul. Credeţi că noi nu ştim câte simfonii a scris Morome..ah, aşa Mozart, sau în ce an a ajuns Bill Gates pe Luna? Deja, v-am spus două nume mari ale lumii şi o mică părticică de istorie. Apropo de istorie, o ştiti pe franţuzoaica aia Rosalie Duthe? Ei bine, era un fel de Marlyn Monroe a vremii respective. Îi plăcea viaţa mai mult decât şcoala. Problema ei era că nu prea putea lega propoziţiile, făcea paaauuuze uriaşe între cuvinte din cauza faptului că avea un vocabular extrem de sărac, aşa că vă daţi seam ce uşor a fost pentru nobili din vremea aceea să scrie bancurile despre blonde. Ba chiar, în presa vremii, Rosalie Duthe era caracterizată astfel: „Ea efectuează toate acțiunile unei creaturi vii, mănâncă, bea, dansează și cântă ca și cum ar fi înzestrată cu o minte”. Eu am o singură curiozitate : oare era blondă natural sau vopsită?

Acum ştiţi şi voi cum este istoria, ascunde anumite detalii, ne arată alte situaţii decât cele reale ,însă n-avem ce face, o acceptăm. Eu una m-am resemnat. N-am nicio problemă cu bancurile despre blonde, dar vreau să fie BUNE, băi nene, să râd până uit să respir. In rest, trăiască autorii lor. Recunoaşteţi, cu toţii iubiţi blondele. Noi suntem acea culoare a vieţii , vă facem să râdeţi, vă facem să râmâneţi muţi,ba chiar uneori avem capacitatea aceea de a vă face să vă puneţi mâinile în cap şi să vă întrebaţi , dacă se poate una ca asta. Nu este umitor?

Eu militez cu toată inteligenţa mea pentru blonde. Putem avea lumea la picioare, uitaţi-vă la Markel, Paris Hilton, Hillary Clinton, Elena Udrea. Toate exemple de putere blondă. Eu nu vreau ca lumii să îi fie frică de noi, ci din contră, împreună să creăm ….din ce în ce mai multe bancuri bune despre blonde.

Ador să fiu blondă.Mă rog, eu ador orice, sau bineeeeeeee, nu chiar orice. De exemplu, fizica nu îmi place. Nu este făcută pentru mine. O văd ca pe un inamic în viaţa mea şi în catalog s-a cam văzut asta. Numai eu ştiu cât efort psihic am depus pentru a înţelege Toeria lui Arahide. Sau era Arhime..de? Mă încurc mereu între ăştia doi. Noi, blondele, trăim într-un univers paralel, unde inteligenţa şi frumuseţea s-au întâlnit şi au început să se iubească în tăcere. AH, da! Am uitat să vă spun: noi, în timpul liber suntem şi poete. În pauza dintre pusul genelor şi manichiură.

Oh! Trebuie să fug şi eu, am întârziat la programare.

Mai multe articole

PLAGUE INC.

Am terminat tura de muncă și mă simțeam un pic obosită. Așa că, m-am ridicat de pe scaunul de la birou și m-am intins un pic în pat. Plictisită, îmi iau telefonul de pe noptiera de lângă mine și încep să pierd timpul pe net , cautând și citind diferite

IZOLARE LA 24 DE ANI

25 martie. Nici nu simt că este ziua mea. Am primit telefoane, sute de mesaje, dar nu simt. Cred că am vreo defecțiune psihologică determinată de tot haosul creat de acest virus chinezesc, cum îl numește Trump. Nu credeam că îmi voi sărbători vreodată ziua de naștere în pijamale mele

#stămacasă&ADOBE

    Nici nu mai știu a câta zi în carantină este, de fapt eu nici nu prea am stat în izolare, pentru că …serviciu , dar e prima sămbătă în care nu ies și a trebuit să fac ceva, pe lângă curățenie.Săptămâna trecută trebuia să încep cursurile pentru grafică

Share on facebook
Facebook
Share on email
Trimite pe e-mail
Share on print
Tiparire articol
Share on whatsapp
WhatsApp