Copile..

Hai să ne împrietenim! 

Copile, bucură-te cât încă mai vezi acea sclipire de bunătate din oameni , cât încă mai ai curaj sa visezi , cât încă părinții îți mângâie obrajii.

Toate aceste acțiuni și sentimente, păstrează-le cât mai  viu in in tine, căci timpul uneori ,bată-l vina, ne smulge odată cu ultima lacrimă stearșă, și ultima emoție simțită..

Știi ce este cel mai trist? Să nu te bucuri de micile minuni ale vieții. Tu ești o minune. Răsăritul, ploaia , inima aia care bate neîncetat este o minune.
Îți mai aduci aminte momentele când orice poveste citită ni se părea incredibilă și stăteam cu sufletul la gură până la sfârșitul acesteia? Cu ochii larg deschiși..Credeam în balauri, făt-frumos, zâne, spiriduși.. Credeam în mama, care ne povestea cu vocea ei blândă, povești nemuritoare.

N-ar trebui să lăsăm zglobia Copilărie să ne ia toate acestea cu ea, din contră, ar trebui să o ademenim cu multe bomboane și vorbe dulci, ca să ne mai îmbrățișeze noaptea înainte de culcare.

Ar trebui să ne aducem aminte mai des , de noi, în copilărie, când niciun obstacol nu ne ținea pe loc.De ce? E simplu. Nu simțeam frică sau rușine.Nu știam ce este eșecul. Eram doar noi ,plini de ambiție, de eroism , plini de speranță..

Asta , din păcate , ne lipsește în unele seri ..speranța că poate ..undeva, cândva,cumva, imposibilul va reuni om cu om și suflet lângă suflet.

Zâmbește neîncetat și plângi cât mai puțin, strânge din dinți , și continuă să alergi , să cazi, să sângerezi până vei face din asta o bucurie.

Învață în fiecare zi,să fii copil!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram

Ei, şi ce dacă am 23 de ani?

    Dacă am învăţat ceva important în toţi aceşti ani este să iubesc sincer orice floare, persoană şi orice zi. Nu sunt deloc o fată perfectă şi nici nu îmi doresc. Perfecţiunea este relativă. Ador să simt orice emoţie la maxim, fie că mă bucur, fie că plâng. Sunt

Read More »

BLONDELE SUNT MIŞTO!

    Sunt foarte revoltată! Da, eu! O blondă simpatică ca mine nu are voie să se dezbrace de hainele ei roz şi vesele şi să se echipeze cu o armură de războinică? Ştiţi şi voi vorba aceea din popor : situaţii disperate cer măsuri disperate, cam aşa stă treaba

Read More »

EFEMER

      De-aș merge pe pașii pierduți de prin nisip, M-aș rătăci și cu busola. Cerul s-a reîncarnat în noapte, iar soarele s-a refugiat într-o moleculă, blondă și vie. Cu ochii închiși,mă rog și zăbovesc puțin, la ușa veche de metal,  dintre ieri și mâine, dintre azi și tine.

Read More »

INDIAN LOVE

  Duminică seară. Butonez pe la TV şi mă simt asaltată de reclamele la filmele indiene. Chiar toate  reclamele la filmele indiene încep cu următoarea frază : ‘‘ O iubire cum nu s-a mai întâlnit! ‘‘  Serios ?! Păi şi în celalalte 101 de filme, nu a fost vorba tot

Read More »

Back to pink

    Azi în drum spre casă, în autobuz, mi-a apărut în playlist-ul de la YouTube o melodie africană cu un vibe agresiv de pozitiv. Am zâmbit, am închis ochii și mă simțeam bine. Mă simțeam fericită cu mine, cu tot ce am și tot ce trăiesc. Am început să

Read More »