Untitled-2111
Andreea

Andreea

Blonda, blogerita part time, insa visatoare cu norma intreaga !

COVID la domiciliu

 

 

După ce am dat iama în cămara mamei, pe care apropo nu am mai vazut-o atât de plină de la Revelion, și mi-am luat pe furiș un baton Snickers, două portocale, niște nuci și o apă, am simțit că sunt pregătită și m-am așezat la calculator pentru a învăța programarea, ceva simplu HTML.   Mi-am spus să profit de perioada asta și să devin un fel de zeiță a IT-ului, măcar la mine în Berceni.

E a cincea zi în care nu am ieșit și deja am omorât toate familiile de paianjeni din casă, am citit etichetele de pe produsele de păr pe care le aveam de ceva timp, am citit DUNE care are doar 800 de pagini, am aranjat baxurile de hărtie în fucție de numărul straturilor și aproape că era să pun etichete la produsele de pe rafturile din debara. Știți voi , kitul obișnuit de salvare :

– 10 kg de faina

– 10 l de ulei

– 10 kg de mălăi

– 30 pachețele de drojdie

Ah, era să uit de fetele sexy : Mona, Ana, Linda, Vasilica…astea sunt deja de lux, eu nu mi-am putut permite extravaganța de a avea o sticlă de spirt în casă. Nu îmi fac griji de ele, le-am văzut undeva pe OLX, așteptau să fie date cu 25 de lei bucata. Am zis să mai aștept, poate prind vreo reducere de Black Friday.

M-am dus să iau păine azi și am ajuns prin Mall, nu știu cum, ba chiar mi-am luat și căte ceva de la NYX , iar nu știu cum , în fine, mergeam așa pe stradă…eu, cu ciripitul păsărelelor, frunzele care se foiau prin copaci și…străzile goale. Bucureștiul este chiar frumos! 

Bine că suntem învățați de câțiva ani să trăim online, că altfel…ne omora virusul înainte să ne contamineze. De fapt, izolarea nu e așa de rea, doar dacă ai laptop și trebuie să lucrezi 8 ore pe zi. 

Oricum ar fi , știu că nu e de glumă. O să îmi iau prin surprindere biblioteca și toate cărțile clasice de colecți de la Dumas la ,, Suge-o, Ramona’’, mi-am făcut deja  abonament și pe HBO GO, nu doar pe Netflix, mi-am făcut cont pe Google Classroom pentru cursuri și aștept să îmi încep noua mea viață de..survivor. Sper să primesc mail și de la eMAG că produsul aflat în wishlist este din nou pe stoc. Da, exact. Un gel antibacterian.

Nu vă faceți grijă în privința kilogramelor în plus, oricum nu vă vede nimeni în casă. Recomand seara câteva exerciții de stretching după conservele de pe ultimul raft din dulap. Eu așa procedez. Fac mișcare, chiar dacă mi-am pus pe insta #stamlocului. Cum anume?  Păi , pentru început scot scaunul, mă urc pe el, mă întind din toate părțille, apuc conserva, îmi șterg sudoarea de pe frunte, mă uit la etichetă,cobor, mă spăl pe mâini timp de 30 de secunde și mănânc. Asta înseamnă să știi să trăiești în condiții grele!

Sănătate și nu uitați #stamlocului !! 😷

O să revin și cu alte gânduri din izolare, pentru moment sunt bine, n-am nevoie de psiholog, poate doar de niște măști, dar astea sunt vise de primăvară.

Mai multe articole

Poezie

    Te-am aşteptat de mult să vii…Spre apus mi s-a părut că îţi vâd chipul pe cerul înstelat de vise.Am tremurat, sub palate de nisip clădite, Pe speranţe de azi, de ieri , de mâine.. Anotimpul , ce odinioară mi-l pictai cu ochii închişi,S-a prefăcut într-o emoţie târzie de

Îndrăgostită de un infinit

      Dacă nu era soarele să-mi încalzească lacrimile pierdute pe chip,Inima-mi era și-acum un plin de piatră ud.Eram o naufragiată pe-un suflet timid, descurajat și singur.Cu ochii înfometați de frică, așteptam să vină ..Nu mă intreba ce…Nu știu..probabil n-am știut vreodată..N-am să știu să-ți răspund..Dar astăzi, după un

Frig

    Frig.Roșu.Blondă.Plouă mărunt.Negru.Frig.Nimic nu seamănă cu trecutul.Am fumat prea mult.Ochii își amitesc acel căprui turbat.Nici seara nu mai vine.Nici tocuri nu mai port.De-aș mai avea două suspine în inimă să ți le șoptesc, ți-aș lustrui privirea, glasul, tot ce mi-a lipsit.Mi-e sortit să trăiesc printre dorințe.Nimic nu seamănă cu

Share on facebook
Facebook
Share on email
Trimite pe e-mail
Share on print
Tiparire articol
Share on whatsapp
WhatsApp