Eu sunt Andreea !

Sunt Andreea, o blondută in varsta de 20 si ceva de ani, mereu visatoare, cu ochi de ciocolata si darnica cu zambetele. 
Imi place cand ii molipsesc pe ceilalti cu zambetul meu si da, imi place să mănânc ciocolată – desi nu am voie! Ador să dansez şi să cânt până când îmi bate vreun vecin în ţeavă. Când mai am şi eu câte un moment artistic se găseşte cineva care să încheie spectacolul. Oare ce o fi în neregulă cu ei? Muzica este o trăire, o pasiune..aşa o simt eu.Imi mai plac desenele animate, îngheţata şi curcubeele. 
Adesea sunt ciufulită şi agitată, ieşindu-mi din minţi dacă ceva nu îmi iese cum vreau eu. Sunt berbec, apropo. Născută in martie, atunci când primavara bate la uşa noastră cu feţişoara ei alba şi obrajii rozalii. Şi că veni vorba de roz, mă declar pe veci îndragostită de această culoare : ROZ. Nu ştiu, pur şi simplu, îmi place şi mă identific perfect cu rozul. Mă face să mă simt atât de …bine şi de rooooooz. 
Un lucru important pe care l-am invatat pana acum : să îmi ţin capul sus şi zâmbetul pe buze, chiar dacă trec printr-o furtună şi nu vad nicio rază de soare. Tin strâns şi puternic mâinile pe umbrelă. Peste o perioadă, scutur umbrela caci apare soarele. 
Ador să scriu, mai ales poezii. Este o latură a mea pe care nu multă lume o cunoaşte. Ador să scriu şi să visez. Mă fascinează ideea că putem fi liberi, boemi şi visători cu ajutorul cuvintelor la îndemnul inimii şi al minţii. 
Mai multe veti descoperi de-a lungul aventurilor mele pe blog. Sper să vă placă! Pupici rooz!!!

 

Tu cine esti vizitatorule?