88621207-e13179246477241
Andreea

Andreea

Blonda, blogerita part time, insa visatoare cu norma intreaga !

Sindrom necunoscut

 

 

Noiembrie. Frig.Vânt puternic.Black Friday.Card gol.Păr ciufulit.

Cam astea ar fi cuvintele pe care le-aş folosi dacă aş fi nevoită să păşesc într-un cabinet mare, ordonat şi cu multe cărţi al vreunui psiholog, sau cum îmi place mie să le zic , doctori de suflet. Cred că sunt bolnavă şi fuck! Mi-e foarte greu să o recunosc, d-apoi să mai povestesc şi despre ea.

Ok, ok. Sunt sigură că vă întrebaţi ce se întâmplă cu sufletul ăsta supărat şi neliniştit al meu. Păi ca să nu pălăvrăgesc prea mult despre suferinţa sau prostia mea ( aş putea să o numesc şi aşa ),tot timpul simt nevoia să cumpăr, nu contează ce : pixuri cu pene mov, şosete cu reni cu luminiţe LED, cărţi, decoraţiuni, haine, haine, haine, parfumuri, pantofi, haine, haine sau orice altceva care costă.

Aţi avut vreodată sentimentul acela de singurătate? Nu, nu mă refer la voi, ci la cardul vostru… Imaginaţi-vă : EL acolo în locşorul strâmt al portofelului, singurel, rece, neatins… Ceea ce încerc să spun este că…ei bine, nici eu nu ştiu, însă simt că trebuie să îl scot zilnic de acolo şi mai simt că am nevoie de o grămadă de chestii. Noi doi avem o relaţie specială : eu, că am hăinuţele alea roz drăguţe şi el că face cunoştinţă cu atâtea şi atâtea POS-uri. Recunosc , m-am pricopsit cu Raiffy, cardul meu fosforescent cam bagabont.

Câteodată, şi asta se întâmplă de cele mai multe ori înaintea zilei de salariu, e cam trist, abătut ,morocănos, şi cam falit. Ooops! Mereu îî spun : Asta este viaţa de card! Azi eşti folosit, mâine nu!Azi ai bani, mâine nu! Viaţă de card, ce să mai ..


Cât despre Black Friday..eh, eu nu aştept ziua asta  cu aşa mare entuziasm, mai ales ca BF la noi este ca iarna în Africa, adică nu există. Dar, întămplător fiind prin AFI ( pur şi simplu, eram prin zonă ca orice cetăţean) am dat de nişte mega-oferte, aşa de late BF. Ce magazine? Unele de haine,altele de alte haine …Noi , sexul feminin, cumpărăm DOAR REDUCERI, nu-i aşa fetelor?

Acum că scriu despre cumpărături, chestii, trestii, mă gândesc că am nevoie de un FOEHN nou, ală vechiul s-a învechit, generaţie mai veche 2018. O să dau un search pe eMAG, dar nu ştiu cum fac eu că de multe ori ajung pe epantofi.ro.

Fug să caut nu ştiu ce, dar caut..

V-am puuuuuuupat 😊

Mai multe articole

PLAGUE INC.

Am terminat tura de muncă și mă simțeam un pic obosită. Așa că, m-am ridicat de pe scaunul de la birou și m-am intins un pic în pat. Plictisită, îmi iau telefonul de pe noptiera de lângă mine și încep să pierd timpul pe net , cautând și citind diferite

IZOLARE LA 24 DE ANI

25 martie. Nici nu simt că este ziua mea. Am primit telefoane, sute de mesaje, dar nu simt. Cred că am vreo defecțiune psihologică determinată de tot haosul creat de acest virus chinezesc, cum îl numește Trump. Nu credeam că îmi voi sărbători vreodată ziua de naștere în pijamale mele

#stămacasă&ADOBE

    Nici nu mai știu a câta zi în carantină este, de fapt eu nici nu prea am stat în izolare, pentru că …serviciu , dar e prima sămbătă în care nu ies și a trebuit să fac ceva, pe lângă curățenie.Săptămâna trecută trebuia să încep cursurile pentru grafică

Share on facebook
Facebook
Share on email
Trimite pe e-mail
Share on print
Tiparire articol
Share on whatsapp
WhatsApp