wp4459705gg
Andreea

Andreea

Blonda, blogerita part time, insa visatoare cu norma intreaga !

#stămacasă&ADOBE

 

 

Nici nu mai știu a câta zi în carantină este, de fapt eu nici nu prea am stat în izolare, pentru că …serviciu , dar e prima sămbătă în care nu ies și a trebuit să fac ceva, pe lângă curățenie.
Săptămâna trecută trebuia să încep cursurile pentru grafică publicitară, nivel avansat, dar date fiind împrejurările cu virusul acesta, s-au amânat. FUCK YOU, CORONA! Sau mai bine zis 肏你妈 ,學名 !

Mi-am deschis calculatorul și am zis că trebuie neapărat să mai exersez în Adobe Photoshop și IIIustrator. N-am mai stat pe gânduri și mi-am deschis AI, am căutat o poză cu mine ( nu,nu sunt narcisistă) și am început să mă joc puțin în interfața programul, mai bine zis să mă reobișnuiesc cu toate tool-urile și pagina de lucru, numit workspace.

WORKSPAKE ILLUSTRATOR

Cum de am vrut să fac cursurile acestea? Păi, odată cu dezvoltarea blog-ului meu vesel, mi-am dat seama că ar trebui să știu mult mai multe lucruri, înafară de a scrie un articol sau de a filma ceva. Întotdeauna am vrut să învăț mai multe, dar cred că nu aveam pe cineva lângă mine care să mă susțină în orice. Așă că, anul trecut în noiembrie, eu și Andrei, ne-am înscris la PixelLab pentru cursurile de photoshop. O echipă tânără, profi, super prietenoasă , iar cel mai important lucru este că au o pisică pe nume PIXIE. M-am îndrăgostit irevocabil de ea!!! Fără glumă, am învățat foarte multe lucruri pe care nici nu le bănuiam despre grafică și acesta este doar începutul.

Mi-a fost greu la început, plângeam la teme, mă enervam, îmi ziceam mereu ’’ Îmi bag picioarele. Nu mă mai duc la niciun curs și gata!!! ” Cu toate văicărele și transpirațiile mele, am reușit și am finalizat primul modul de grafică. Yeeeeeeeeeeeey!!!

Acum mă așteaptă un nou drum plini de vectori, tool-uri și pixeli, dar sunt sigură că o voi face și p-asta. Apropo, am început și proiectarea în autoCAD, dacă n-ai văzut nicioadată cum arată, aruncă un ochi aici https://www.youtube.com/watch?v=LPN0p-NHRUs&t=132s

Cu alte cuvinte, vreau să vă arăt ce am desenat azi în ILLUSTRATOR .Menționez că, eu și desenul suntem paraleli, ca să înțelegeți mai bine ce vreau să spun , este ca și cum ai pune un rus să vorbească germană. Din fericire, în AI nu prea ai nevoie de foarte mult talent artistic, pentru că avem o gramadă de instrumente, numite tool-uri și efecte pentru a ne ajuta în crearea oricărui design pe care ni-l dorim.

LOGO BEAUTY SALON

Pe scurt, Adobe Photoshop este folosit pentru editarea și îmbunătățirea imaginilor, iar IIIustrator este un software foarte util care ajută utilizatorii să creeze imagini vectoriale, adică logo-uri, desene, benzi desenate etc.

Ce este o imagine vectorială? Ei bine, avantajul acestui tip de imagini este că ele pot fi scalate iar calitatea se păstrează. Pe cealaltă parte, avem imaginea raster formată din pixeli, care atunci când este aceasta este mărită, calitatea imaginii poate fi distrusă. De aceea, toate logo-urile se realizează în AI , ca acestea să fie aplicate cu ușurință pe bannere și mesh-urile publicitare, pixuri, căni și altele.

CLIPPING MASK IN PHOTOSHOP

WORKSPACE PHOTOSHOP

Neapărat vreau să vă arăt ce am făcut astăzi. Sunt tare mândră de mine!

 

  

Dacă ești grafician și ai vreun sfat sau vrei să mă cerți, nu ezita să o faci printr-un comentariu 🙂

Mai multe articole

PLAGUE INC.

Am terminat tura de muncă și mă simțeam un pic obosită. Așa că, m-am ridicat de pe scaunul de la birou și m-am intins un pic în pat. Plictisită, îmi iau telefonul de pe noptiera de lângă mine și încep să pierd timpul pe net , cautând și citind diferite

IZOLARE LA 24 DE ANI

25 martie. Nici nu simt că este ziua mea. Am primit telefoane, sute de mesaje, dar nu simt. Cred că am vreo defecțiune psihologică determinată de tot haosul creat de acest virus chinezesc, cum îl numește Trump. Nu credeam că îmi voi sărbători vreodată ziua de naștere în pijamale mele

COVID la domiciliu

    După ce am dat iama în cămara mamei, pe care apropo nu am mai vazut-o atât de plină de la Revelion, și mi-am luat pe furiș un baton Snickers, două portocale, niște nuci și o apă, am simțit că sunt pregătită și m-am așezat la calculator pentru a

Share on facebook
Facebook
Share on email
Trimite pe e-mail
Share on print
Tiparire articol
Share on whatsapp
WhatsApp